Увеличението  в кувертите за Нова година и почивка около празниците

...
Увеличението  в кувертите за Нова година и почивка около празниците
Коментари Харесай

БНТ: Кувертите за Нова година поскъпват с олоко 15%

Увеличението  в кувертите за Нова година и отмора към празниците тази година е сред 10 и 15%, съобщи Българска национална телевизия в собствен репортаж. Това важи както нашите курорти, по този начин и дестинациите отвън граница.  Най-предпочитаните зимни курорти у нас обичайно са ски и спа дестинациите: Банско, Боровец, Пампорово, Велинград, Сапарева баня, Хисаря, Сандански.

С към 14 на 100 са поскъпнали кувертите за Новогодишната нощ и в русенските заведения за хранене по отношение на предходната година. От сектора настояват, че това е минимално нарастване на фона на високите цени на храни, електрическа енергия и газ. Въпреки повишаването, към този момент има заведения за хранене, в които резервациите са на 100%. Много от заведенията чакат посетители и от Румъния.

Във Варна пък шефовете на хотел са решили вместо да поканят прочут музикант с висок хонорар, да понижат цените на кувертите. Експертите поучават постоянно да следим деликатно от кого и какво купуваме, да бъдем мнителни във връзка с документите, които получаваме, когато резервираме пътуването. Ако няма контракт от страна на туроператора да вземем за пример, да проверим наложително в регистъра дали има лиценз и дали този лиценз е деен, тъй като тъкмо с подобен вид предложения доста елементарно могат да ни излъжат, поучава Българска национална телевизия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР